TOPLITA AIRSOFT TEAM

amateur sports team
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Regulament pentru jocurile T.A.T.

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Posts : 34
Join date : 2012-05-18
Age : 38
Location : Toplita

PostSubject: Regulament pentru jocurile T.A.T.   Mon Nov 05, 2012 11:23 am

1---OCHELARII DE PROTECTIE sunt obligatorii pt siguranta ta. Nu ii da jos in timpul jocului nici macar daca s-au aburit complet.

2---Nu se accepta executarea focului cu replica „dupa colt” adica fara sa tintesti (BLIND FIRE). La orice foc esti obligat sa iei linia de ochire.

3---Alte REGULI DE SIGURANTA:
a. Trateaza tot timpul sistemul de angajare ca si cum ar fi încarcat si real;
b. Tine degetul în afara garzii tragaciului pâna în momentul în care ai luat linia de ochire si esti pregatit sa angajezi;
c. Pastreaza controlul asupra gurii tevii sistemului de angajare;
d. Fii constient de tinta ce urmeaza angajata si de spatiile adiacente acesteia;
e. Pe timpul deplasarii, mentine sistemul de angajare orientat într-o directie sigura.

4---Minimum Engagement Distance (MED)- inseamna distanta minima de la care un jucator are voie sa traga. Sub aceasta distanta, NU SE VA TRAGE pt ca bilele pot lasa semne permanente, acest fapt e dovedit .. In plus, pe cat posibil, nu se va trage la cap!
*sub 110 m/s - Minimum Engagement Distance 10m (exceptie: pistoale electrice, MED 1m)
*110 - 125 m/s - MED 10m
*125 - 140 m/s - DMR: semi-only, MED: 15 m
*140 - 170 m/s - snipers, bolt action only, MED 25
m/s (metri pe secunda)- se refera la viteza cu care o bila de 0.20 grame paraseste replica de airsoft, cand are hop- up-ul dat la minim.

5---In cazul in care, intr-un loc stramt, cu distante mici,(sub MED) 2 jucatori se trezesc fata in fata cu armele indreptate unul spre celalalt, AMANDOI se considera eliminati (morti) si se deplaseaza spre respawn.

6---Se accepta regula SILENT KILL sau BANG. Un jucator aflat sub MED sau care considera in mod intemeiat ca nu e nevoie sa traga in adversarul aflat foarte aproape de MED, trebuie sa indrepte arma spre inamic si sa-i comunice verbal ca este mort astfel: „pssst, esti mort”, sau „bang” sau ''da-te mort''. Aceste comunicari trebuie sa se faca asfel incat adversarul sa le perceapa fara nici un dubiu. Jucatorul eliminat prin aceasta metoda nu va striga nimic, si se va deplasa spre respawn fara alte comentarii.

7---LOVITURILE INDIRECTE (din ricoseu de pe jos, pereti, alte obiecte etc) nu se considera lovituri valide, jucatorul putand continua jocul fara alte penalitati. ATENTIE! bilele care insa trec prin tufe, iarba, frunze etc se considera LOVITURI VALIDE!


8---Orice lovitura directa, care iti vizeaza fizicul sau echipamentul cu exceptia armei si te atinge ( indiferent unde, cap, maneca, varful bocancului, rucsac, buzunar) se considera lovitura VALIDA. Persoana in cauza are OBLIGATIA SA STRIGE cat mai puternic: MORT! Si se deplaseaza in respawn.

9---MORTII NU VORBESC, nu fac semne, nu se uita insistent catre un loc anume etc pt a nu influenta desfasurarea jocului. Ei au voie sa comunice doar cu ceilalti jucatori din respawn. Se recomanda purtarea armei ridicate sau a unei maini ridicate pana ajung acolo. De asemenea se recomanda purtarea unei VESTE REFLECTORIZANTE de la lovitura incasata pana la iesirea din respawn.

10---Este OBLIGATORIE recunoasterea oricarei lovituri. Nerecunoasterea loviturilor conduce pana la urma la eliminarea de la jocuri. Astfel de jucatori se numesc NEMURITORI.

11---Este INTERZIS ca un jucator sa inceapa sa tipe la alt jucator ca l-a nimerit, astfel de jucatori se numesc NIMERITORI si beneficiaza de acelasi regim ca si NEMURITORII.

12---In caz de abateri repetate NU SE VOR ACCEPTA la jocuri Nemuritori, Nimeritori sau Scandalagii (cei care nu au rol de arbitru dar intrerup/deranjeaza jocul de airsoft pentru a disputa probleme aparute in timpul meciului).

13---NU se vor tolera nici injuraturile, jignirile, provocarile!

14---Daca sunt nelamuriri, motive de discutie etc de exemplu daca ai senzatia ca ai tras in cineva si acesta nu a recunoscut, situatia SE DISCUTA IN BAZA sau la finalul jocului nu urland si injurand pe teren.


ATENTIE! Jucatorii surprinsi ca nu respecta regulile de mai sus vor fi sanctionati de la mustrare verbala pana la excluderea de la jocuri in caz de abateri repetate! Situatia se va contabiliza de catre membrii TAT, care au si rol de arbitri. Plangerile asupra a terti jucatori (cand nu a fost nici un arbitru de fata) se vor contabiliza si ele. Te rugam sa FII CINSTIT, FII FAIR PLAY!
Back to top Go down
View user profile http://toplitaairsoftteam.forumgratuit.ro
 
Regulament pentru jocurile T.A.T.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
TOPLITA AIRSOFT TEAM :: REGULAMENT DE JOC-
Jump to: