TOPLITA AIRSOFT TEAM

amateur sports team
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Scenariu: colectionarul de vieti

Go down 
AuthorMessage
alex

avatar

Posts : 115
Join date : 2012-05-19
Age : 38
Location : Toplita

PostSubject: Scenariu: colectionarul de vieti   Wed Nov 07, 2012 9:24 am

SCENARIU: Colectionarul de vieti (idee proprie). Stimuleaza abilitatile jucatorilor pe mai multe planuri. Astfel experienta se castiga mai rapid, jocul este asa cum si-l face fiecare, cat de intens alege sa joace. Necesita resurse materiale minime si mai ales se poate juca oriunde si oricand Wink

2 echipe, 2 puncte de respawn mai mult sau mai putin protejate, respawnul se face automat cand atingi steagul. Respawnul va fi oriunde la alegere, semnalizat cu steag, si cam atat. Zona 'de inviere' nu exista, ca sa fii 'viu' trebuie doar sa atingi steagul. Se poate trage din respawn si catre respawn. Scopul este eliminarea oricarui jucator din echipa adversa adica COLECTEZI VIETI PANA CINEVA STRIGA MORT. Echipa cu 'mortul' pierde. Jucatorii pot forma squad-uri in cadrul echipei sau pot pleca pe cont propriu la 'vanatoare' Wink Fiecare jucator are 3-5-7 vieti reprezentate de fasii de material sau benzi elastice (de-alea subtiri, de borcan, am destule) pe mana sa stanga.

Atata timp cat mai are CEL PUTIN DOUA elastice pe mana,
---un jucator cand este lovit va striga 'VICTIMA' (sau nu va striga nimic daca a luat 'silent kill').
---va pune repede o vesta reflectorizanta sau ceva foarte vizibil pe el, (sau va merge OBLIGATORIU cu o mana ridicata sau pusca in aer PANA INVIE)
---se va deplasa DOAR ca sa predea un elastic killerului sau, apoi va merge in respawn.
***Cand are un singur elastic pe mana si este lovit va striga 'MORT, GATA' si repriza se incheie.

KILLERUL
---isi va pune elasticul victimei pe mana sa, si are dreptul sa intrebe victima cate vieti mai are (poate comunica mai departe), iar victima ii raspunde obligatoriu, eventual ii arata cate mai are.
---daca killerul este si el lovit intre timp, merge si el in respawn, dar elasticele se transmit la fel: fiecare victima catre killerul sau, fara exceptie.
---killerul isi poate striga victima, daca aceasta nu stie de la cine a luat bila. Victima este cea care trebuie sa se deplaseze.

Scopul (individual, al fiecarui jucator) e colectionarea cat mai multor elastice inainte sa se termine repriza . Mortul poa' sa dea o bere dupa joc celui cu cele mai multe elastice in tura respectiva, din echipa adversa Smile) Scopul (ca echipa, squad) este gasirea unui punct slab la adversari si exploatarea lui, fara a pierde vieti.

Este interzisa transmiterea elasticelor intre coechipieri. Echipa cu un jucator in stare critica (ultimul elastic pe mana) poate alege sa-l protejeze. Daca cineva loveste o victima care poarta vesta atunci echipa cineva-ului pierde automat ! Atentie, inamicul poate fi oriunde, inclusiv pe drumul tau spre respawn !!! Deci mai bine luati-va veste sau ceva fluorescent, sa nu stati cu mainile pe sus, e mai simplu Smile)

_________________
Back to top Go down
View user profile https://www.facebook.com/hr11alx
 
Scenariu: colectionarul de vieti
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
TOPLITA AIRSOFT TEAM :: 'la bere'-
Jump to: