TOPLITA AIRSOFT TEAM

amateur sports team
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Gume de hop

Go down 
AuthorMessage
alex

avatar

Posts : 115
Join date : 2012-05-19
Age : 38
Location : Toplita

PostSubject: Gume de hop   Mon Oct 29, 2012 11:24 am

Cele mai importante upgradeuri pt distanta si precizie: guma, teava si camera de hop + etansarea/potrivirea dintre ele, desigur.
http://www.airsoft-cluj.ro/piese-si-accesorii/pentru-arme-electrice/hop-up/garnitura-hop-up-m90-120-aimtop-2-buc.html design excelent, ramane de vazut calitatea materialului insa Aim Top e ok din cate stiu..
http://www.airsoft-cluj.ro/piese-si-accesorii/tevi-de-precizie/teava-de-precizie-363mm-madbull.html
http://www.airsoft-cluj.ro/piese-si-accesorii/tevi-de-precizie/teava-de-precizie-6-03mm-363mm-prometheus.html
Atentie, cu unele combinatii puteti trece de la 110-115m/s la peste 125m/s adica pierdeti full auto in cazul AEG-urilor... de ex 120m/s stoc +teava precizie=127-130m/s!

_________________
Back to top Go down
View user profile https://www.facebook.com/hr11alx
alex

avatar

Posts : 115
Join date : 2012-05-19
Age : 38
Location : Toplita

PostSubject: Re: Gume de hop   Sun Nov 11, 2012 11:40 am

Si eu si lupoiu ne-am pus saptamana asta aceleasi gume medium. El are 125, eu 115m/s insa avem aceeasi problema: desi pe la amiaza cand erau inca 10-12 grade afara totul functiona perfect, mai tarziu, scazand temp. la 5-6 grade bilele au inceput sa 'agate' in dalma gumei de hop, care la acelasi reglaj se intarise, devenind 'hard'. Ori se infunda camera, ori bilele erau abia scuipate.
Problema rezolvata temporar prin reducerea apasarii hop-ului insa asta nu este suficient. Pt ca gumele mai au si partea rotunda (si aia se intareste la frig) care 'prinde' bila cand nozzle-ul o baga in camera, deci sub 7 grade din cate am vazut, nu vom avea niciodata feed (alimentarea cu bile) corect.
Se rezolva schimband gumele cu unele soft, care vor putea fi folosite si pe parcursul iernii. Gumele soft se vor intari f.putin sau deloc, avand alta compozitie (cu silicon) care nu prea reactioneaza la frig. De ex. daca trag acuma din casa cu guma medium la temp. camerei totul e super. Daca sta pusca 10 min in frig, nu mai trage corect.
Got it? Soft, medium, hard.

_________________
Back to top Go down
View user profile https://www.facebook.com/hr11alx
 
Gume de hop
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
TOPLITA AIRSOFT TEAM :: Probleme si solutii, upgrade-uri-
Jump to: